Hundreda

Träna att tävla - Limited edition 3 november 2024


TRäNA ATT TäVLA RALLY - LIMITED EDITION 
KNIVSTA

Hundredas populära koncept med tävlingsträning och kurs fortsätter med sin 11:e säsong hösten 2024! Denna gången kommer träna att tävla som limited edition. Det finns fyra tillfällen att välja mellan, det är längre tid per tillfälle och färre deltagare. Alltså mycket mer tid och coachning för dig med instruktör 🤩

Det här är en riktigt rolig och utmanande rallykurs med helt unikt koncept!

Varje kurstillfälle kommer att starta med en tävling för att ni ska få träna på att tävla. Innan varje kurstillfälle kommer ni få ett PM med startlista skickad på mailen så det ska bli så tävlingslikt som möjligt. När ni kommer till platsen så är hundarna kvar i bilarna och ni kommer in för en samling och banvandrig. Därefter startar ni enligt startlistan ni fått på mailen. Vi håller oss till reglerna med 8 min banbandring och därefter 5 min till första start. Målet är att det ska vara som en "riktig tävling" med uppvärmningsområde, publik och platsband på plats. 

Detta är ett unikt tillfälle att få träningstävling och kurs på samma gång!

Hela gruppen kommer "tävla" färdig först och efter tävlingen kommer vi ha kurs i det tema som varit på banan. Alla kommer få feedback på sin prestation inne på banan. Under kursen är alla hundarna inne i hallen samtidigt och tränar och får coaching  på sin träning. 

Under varje kurstillfälle går vi igenom detta: 

  • Tävlingslik situation för inomhustävling 
  • Samling utan hundar 
  • Åtta minuter banvandring och fem minuter till första start 
  • Uppvärmning 
  • Tävlingsmässig bana - nya banor varje vecka!
  • Kurs i dagens tema 


Förkunskaper: Det går att vara med på kursen även om alla momenten i respektive klass inte är påbörjad ännu. Det går att göra ett annat moment istället för den ni inte kan. Ni får också ha med er belöningar på plan om ni vill. 

Datumen som är märkta med grönt kommer ha banor på nybörjar- fortsättningskalss nivå. Röda datum kommer ha banor med avancerad- mästarklass nivå.

Alltid nya banor! Inför varje tillfälle ritar och planerar jag noga ut en ny bana till det tänkta temat. Det innebär att du som varit med förr får nya saker att träna på även denna gång. 


Nya datum för hösten 2024!
Söndagar:

20/10 - Utmanande kombinationer 
3/11 - Fotgående 
10/11- Sidbyten och klurigheter 
17/11 - 100% engagemang och fokus i banan


Ni väljer själva om ni vill gå enstaka tillfällen eller om ni vill boka fler eller gå hela kursen!

* Tänk på att alla tillfällen är fristående från varandra. Du behöver göra en anmälan till varje tillfälle som du vill gå på. Titta innan du bokar så du anmäler dig på rätt datum. 


Max: 6 ekipage (minst 5 ekipage/tillfälle för att det tillfället ska dra igång)

Tid: 14:00-18:00

Pris: 1650 kr per träff (hallhyra ingår i priset) 

Observatörsplats utan hund: 500kr 

Plats: Inomhus i Knivsta hundsportcenter, hitta hit klicka här!

Anmäler du till fler datum så behöver du göra en anmälan per tillfälle. 


Efter bokningen är gjord har du rätt till kostnadsfri avbokning inom 14 dagar. Avbokning måste göras skriftligen inom 14 dagar från anmälan via mail för att gälla. Därefter är anmälan till evenemang ALLTID bindande oavsett anledning och du är skyldig att erlägga hela kursavgiften. 

I samband med anmälan betalar du en hela kurskostnaden varav bokningsavgiften på 250kr ingår (endast kortbetalning). 

Vid förhinder kontaktar du den som ansvarar för evenemanget och frågar om det finns reserver som gärna vill ha din plats. Finns det reserver som kan ta din plats så återbetalas din avgift minus bokningsavgiften på 250kr (en bokningsavgift per tillfälle). Finns det inte reserver som kan ta din plats ansvarar du själv för att sälja din plats vidare och att meddela vem som övertagit din plats och kommer i ditt ställe.

Du ansvarar själv över att ha gällande försäkringar för dig och din hund.

Vid inställt evenemang återbetalas hela avgiften. Vid sjukdom och liknande oförutsedda händelser kan instruktören bli tvungen att justera datum/tid. Deltagarna kontaktas då med nya datumförslag.

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Deltagare

Ordersammanfattning

Träna att tävla rally

Träna att tävla - Limited edition 3 november 2024

SEK 400
Behöver betalas idag SEK 400
+ 1 betalning

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.